Celem działalności Firmy jest dążenie do zaspokajania potrzeb, wymagań i oczekiwań
naszych klientów poprzez zapewnienie najwyższej jakości produktów oraz budowanie
warunków trwałej współpracy.
Produkcję bezpiecznej żywności, zgodnie z obowiązującymi krajowymi oraz unijnymi przepisami prawa żywnościowego.
Zapewnienie bezpiecznych i stabilnych warunków zatrudnienia.
Doskonalenie organizacji pracy.
Inwestycje poprawiające infrastrukturę oraz jakość i bezpieczeństwo wytwarzanych produktów.
Podnoszenie kwalifikacji pracowników oraz utrwalanie świadomości zagrożeń na każdym etapie produkcji.
Utrzymanie i poprawę funkcjonowania Systemu Zarządzania Jakością przez realizację zasad GMP/GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna/ Dobra Praktyka Higieniczna) oraz systemu HACCP (Analiza Zagrożeń w Krytycznych Punktach Kontrolnych).
Doskonalenie Systemu Zarządzania Jakością poprzez wdrożenie i realizację standardów żywności BRC oraz IFS.